Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi

Diyarbakır İçkale Adliye B Binası Teşhir Tanzim Uygulama işi

Tarih 20 Ağustos 2021, 09:59
Konum İç Kale/Diyarbakır
Kategori Teşhir Tanzim Uygulama

PROJE AÇIKLAMA

     Diyarbakır ili İç Kale içerisinde bulunan Adliye B binasının teşhir-tanzim ve döşeme restorasyonu uygulama işi firmamız tarafından 2013 yılında yapılmıştır. İhalesi Diyarbakır İl Özel İdaresi, kontrollüğü ise Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü tarafından yapılmıştır.
     Zemin ve 1. kattan oluşan tarihi Adliye Binası'nın Zemin katı müze olarak tasarlanmış, 1. katı ise makam ve toplantı katı olarak tasarlanmıştır. Söz konusu iş kapsamında; tarihi Adliye B binasının zemin döşemeleri restorasyonu, kioks yazılım-içerik uygulamaları, kioks ahşap modül uygulamaları, projeksiyon ile görüntüleme sistemleri, elektrik tesisat uygulamaları, ahşap sergileme ve karşılama panosu uygulamaları, grafik tasarım ve baskı uygulamaları, lazer birleşimli müze vitrinleri ve el işçiliği makam mobilyaları çalışmaları yapılmıştır.