ULUCA RESTORASYON

VİZYONUMUZ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Özkan Ulu

Özkan Ulu

Kurucu

     Firma sahibi Gaziantep doğumlu Özkan ULU 2001-2005 yılları arasında Dicle Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra 6 ay Gaziantep'te Makroform yapı denetim firmasında çalışmıştır. Ardından Diyarbakır Çermik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nda teknik personel olarak göreve başlamıştır. Kaymakamlık tarafından yapılan ihalelerde metraj-yaklaşık maliyet hesapları, ihale dosyası hazırlama çalışmaları, ihalenin yapılması ve sonuçlandırılması, uygulama esnasında kontrollük çalışmaları, hakedişlerin düzenlenmesi çalışmaları gibi faaliyetleri gerçekleştirmiştir.
     2008 yılında Avrupa Birliği Merkezi Finans ve İhale Biriminin ‘’GAP Bölgesinde Sele Maruz Kalan Alanlarda (Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak) Sel Riskinin Azaltılması Fiziksel Planlama ve Yatırım Hibe Programı’’ çerçevesinde Çermik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı adına Özkan ULU tarafından hazırlanan GAP-PPI-083 referans numaralı restorasyon uygulama projesi Avrupa Birliği Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından başarılı ve uygun görülerek hibe almaya hak kazanmıştır.
     28.11.2008 Çermik Kaymakamlığı KHGB ile Avrupa Birliği Merkezi Finans ve İhale Birimi arasında Ankara’da imzalanan protokol sonucunda(TR0602.18-02/083) söz konusu projeyi hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başlanılmıştır.
     Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve finanse edilen proje iki aşamadan oluşmaktadır. Projenin 1. kısmı olan tarihi Haburman Köprüsü’nün restore edilerek günümüze kazandırılması faaliyeti proje adına ‘’Geçmişimizi Bugüne Taşıyalım’’ olarak yansıtılmıştır. Projenin ikinci aşaması olan tarihi Haburman Köprüsü' nün araç trafiğine kapatılarak koruma altına alınması maksadıyla yapılacak olan yeni betonarme köprü ise bugünün insanlarını geleceğe güvenle taşıyacağı düşüncesiyle, proje adına ‘’Bugünümüzü Geleceğe Taşıyalım’’ olarak yansıtılmıştır. Sonuç olarak projenin adı ‘’Geçmişimizi Bugüne, Bugünümüzü Geleceğe Taşıyalım Projesi’’ olarak belirlenmiştir.
     Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ile Diyarbakır İl Özel İdaresi Kırsal Kalkınma ve Uygulama Daire Başkanlığı'nın ortak olarak katılım sağladığı; Diyarbakır Valiliği, Çermik Belediyesi ve Diyarbakır Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun iştirakçi olarak katılım sağladığı projenin toplam bütçesi 826.399,00 Euro’dur. Bu bedelin %90’a tekabül eden 743.759,10 Euro’su Avrupa Birliği tarafından finanse edilmiştir, geri kalan ve %10’a tekabül eden 82.639,90 Euro’su Çermik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından finanse edilmiştir.
     Uluca Restorasyon'un kurucusu olan Özkan ULU Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve finanse edilen ‘’Geçmişimizi Bugüne, Bugünümüzü Geleceğe Taşıyalım Projesi’’ nin proje koordinatörlüğü görevini yapmıştır. Aynı zamanda uygulama projesi kapsamında yapılacak olan ihale ve sonuçlandırma çalışmalarında aktif olarak görev almıştır. Bu proje kapsamında restore edilen Tarihi Haburman Köprüsü'nde kontrol mühendisliği yapan Özkan ULU 2010 yılında Çermik Kaymakamlığı KHGB’ den ayrılmış ULU YAPI RESTORASYON ünvanıyla restorasyon uygulama ve proje alanında taahhüt işleri yapmaya başlamıştır.
     

MÜŞTERİ YORUMLARI

FİYAT TEKLİFİ ALIN